Nemokamas pristatymas

Grįžtamasis Kūdikių Seilinukai Naujagimių Medvilnės Šėrimo Kombinezonai Su Antkrūtiniais Seilių Rankšluostį Burp Audinio, Odos Draugiškas Kūdikiui Unisex Seilinukai Slaugos Tiekimo

€4.42 €3.54

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: b66336

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Motina & Vaikams

Savybės:

OOTDTY

Kūdikių Dvipusis Seilinukai: medvilnė kombinezonai su antkrūtiniais sukurtas su dviem pusėje, iš vienos pusės su derliaus gėlių spausdinti ir kitoje pusėje su vientisos spalvos, patogi ir neutrali lyčių galite lengvai tinka kūdikių įvairių apranga, kvėpuojanti medžiaga saugo jūsų kūdikio krūtinės, veido ir kaklo sausai ir komfortą.

Pasirinkta Medžiaga-seilėtekis seilinukai naudoti kvalifikuoti medvilnės, netoksiška kvapo medžiagos, minkštos ir odos draugiškas, kurios patogu nešioti, pralaidžios orui medžiagos ir aukštos absorbentas su puikus spektakliai.

Aukštos Absorbentas Seilėtekis Seilinukai: Į kombinezonai su antkrūtiniais matomas su labai geros kokybės siūlės ir aukštos absorbentas storu sluoksniu, minkšta ir lengva plauti, gėlių krašto, puikiai tinka kūdikių kasdienio vartojimo, užtikrinti, kad jūsų mažai kūdikiai gali seiletis komfortą ir likti sausas chin & krūtinės visą dieną, ypač jų kramtyti dieną.

Snap Mygtuką: kūdikį seilinukai suprojektuoti su snap mygtuką, kad gali su-stovu kūdikiui kasdien mokėjimo ir traukiant, universalus dydis (tinka 0-3Y kūdikiams.

Puiki Dovana: Mūsų kūdikis seilinukai puikiai tinka kūdikių brendimo laikotarpis, kartu dovana, tinka kūdikiams naudoti brendimo laikotarpis, laikyti kūdikių drabužiai sausas ir patogus.

Techniniai duomenys:

Produkto Matmenys: apytiksl. 22x25cm/8.66x9.84inch

Medžiaga: Medvilnė

Stiliaus Variantas: 12 nebūtina stilius-nuotraukos parodė, prašome pasirinkti jūsų pageidavimus

Komplektą Sudaro:

1x Kūdikių Seilėtekis kombinezonai su Antkrūtiniais

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

  • Medžiaga: Poliesteris
  • Lytis: Unisex
  • Stilius: Mados
  • Elemento Tipas: Seilinukai & Burp Šluostės
  • Modelio Tipas: Kietas
  • CN: Kinija
  • Departamentas Pavadinimas: Kūdikių
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Amžius: 0-6m