Nemokamas pristatymas

Kūdikio Vežimėlis Šiltas Miegmaišis Rudens Ir Žiemos Miegmaišį Žiemos Lauko Šalto Vėjo Nepraleidžiantis Išimamas Starta Krepšys

€34.03 €13.62

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: b77721

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Motina & Vaikams

Aprašymas:

Kūdikio Vežimėlis miegmaišis pagamintas iš aukštos kokybės medžiaga, specialiai sukurta miegmaišį, ir gali būti puiki dovana.

Savybės:

1. Aukštos kokybės Medžiaga: pagaminti iš aukštos kokybės vandeniui audinio, pliušas, ir vilnos, švelnus ir sklandžiai liesti, ir patvarus.

2. Lengva Valyti: suprojektuoti nuimamas lengva valyti, galima plauti mašina arba rankomis, tiesiog reikia šiek tiek laiko.

3. Kelias Funkcijas: galima naudoti kaip sėdynę-pagalvę rudens orams, gali būti naudojamas kaip miegmaišis, antklodė, ir vežimėlį koja danga žiemą, tinka ir berniukams, ir mergaitėms, ir suteiks kūdikiui šiltai ir patogiai miegoti.

Specifikacija:

Pavadinimas: Winter Sport Miegmaišį

Medžiaga:

Paviršius: Oksfordo Audinys/Katijonų

Vidurinis Sluoksnis: 200g Pliušas

Vidinis Sluoksnis: Superfine Vilnos

Spalva: Juoda, Pilka

Dydis: apie 50*90cm/19.69*35.43 colių

Vėjo, šiltas, keturių-in-one kutai koja danga/automobilių miegmaišį/antklodė

Taikytinos Modeliai: 99% modelius

Pakavimo Sąrašas:

1* Žiemos Vežimėliai miegmaišį(be vežimėlio)

Pastabos:

1. Šis produktas yra tik miegmaišį, nėra vežimėlio, ir nuotraukas rodyti tik.

2. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžius, nuotraukas, kai kurie produktai gali būti šiek tiek spalvų skirtumas, ir spalvos turi dominuoti rūšies!

3. Prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumų dėl skirtingų vadovas matavimai.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Tikri, Medžiaga ] Kūdikio Vežimėlis miegmaišis yra skirtos vandeniui technologijų naudoti kasdien, jis nėra lengva, sušlapti, paviršiaus sluoksnis yra pagamintas iš aukštos kokybės vandeniui oksfordo audinys, o viduje naudoja superfine vilnos, minkštas, patogus ir šiltas.

2. [ Moduliuoti Ilgis ] Winter Sport miegmaišis yra trijų skirtingų ilgių, gali būti pakeistas bet kuriuo metu, kaip kūdikis auga, ir gali būti naudojami labai ilgą laiką, gali būti koreguojama, atsižvelgiant į faktinę situaciją kūdikį.

3. [ Patogus ir Praktiškas ] Tinka 3-taško arba 5-point vežimėliais, Baby Sport Šiltas miegmaišis gali būti įdiegta tiesiogiai ant vežimėlio laikyti kūdikio, šilta šalta žiema, patenkinti ir tikisi, šiandienos užimtas tėvai.

4. [ Lengvai valoma ] Nuimamas patogus valymas, miegmaišį Vežimėlis išspręsti tradicinės skalbimo problemą, padėti sutaupyti jums laiko daryti kitus dalykus, ir galima plauti tiek rankomis ir mašina.

5. [ Įvairiomis Funkcijomis ] Naujagimio Vežimėlį miegmaišį ar susitikimas su įvairių poreikių, rudenį oras gali būti naudojamas kaip sėdynės pagalvėlės, leidžia jūsų kūdikiui mėgautis didžiausia šiluma, ir gali būti naudojamas kaip miegmaišis, antklodė, ir vežimėlį koja danga žiemą.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: coolmax
  • Amžius: 25-36m