Nemokamas pristatymas

"Disney" Grožio Ir Žvėrys Užuolaidos Vaikų Kambarį Spausdinti Miegamasis Animacinių filmų Blackout Užuolaidos-Ultra plonas Micro Spalvinimas

€38.81 €22.89

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: b79193

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Motina & Vaikams

Produkto Aprašymas : ●Pakavimo Sąrašas: Numatytoji parinktis yra žiedas viršų 2 panelės ir modelio viduryje- "folio". (Jeigu jums reikia Kabliukai viršuje arba 1 pultas bendras modelis, prašome susisiekti su pardavėju, klientų aptarnavimo, ir pastaba jūsų informaciją, kai jūs pateikiate užsakymą.)

Medžiaga: Aukštos Blackout Šešėlio. (Fabirc Statybos: 260gsm)

Savybės: 3D Spausdinimo, spalvingą gyvenimą.

Pritaikymas: namuose, viešbutyje, tema restoranas, biuro, kavinės.

Aprašymas dydžio funkcijos (Pločio x Aukštis ):

Numatytoji parinktis yra žiedas viršų 2 panelės ir modelio viduryje- "folio".

Wide138cm x Height100cm

Wide138cm x Height160cm

Wide160cm x Height160cm

Wide160cm x Height185cm

Wide185cm x Height215cm

Wide220cm x Height215cm

Wide280cm x Height215cm

Wide230cm x Height280cm

Wide275cm x Height280cm

Custom kreipkitės į mus: (, prašome susisiekti su pardavėju klientų aptarnavimo klausti kainos su jūsų pasirinktinio dydžio ar kitų messge, prieš pateikiant užsakymą.) Tinkinti dydis, 1inch = 2,54 cm.

Draugiškas Priminimas: ( Priimti Drop Laivyba!!! )

1. Prašome patvirtinkite, ar jūsų dizaino dydį ir pristatymo adreso informacija yra teisinga iš karto po užsakymo apmokėjimo.Jei užsakymo informacija yra neteisinga, prašome atšaukti per 12 valandų ir vieta nauja tvarka teisingą informaciją.Ačiū.

2. Jei turite kitų klausimų ar Projekto Dydžio, Prašome Susisiekti su Mumis žinute. (Parduotuvė No. 4931012).Mes pasistengsime atsakyti jums per 12 val. darbo dienomis.

3.Dėl rankų siuvėjo, prašome leisti 1-3cm dydžio klaidų .

4. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. ( Pateikdami užsakymą, jūs sutinkate, kad galimi spalvos, dydžio skirtumas pagal numatytuosius nustatymus. )

Pristatymas:

Gerbiamas kliente, jie yra custom made stiliaus.Nėra sandėlyje mūsų sandėlį.Mes pasirūpinsime, pritaikymas ne pirmas kartas, kai mes gavome jūsų užsakymą .Pritaikymas užtruks 2-5 dienų, todėl mes pasirūpinsime, kad siunta 5-8 dienų jums.Jei jums reikia skubiai, prašome užsisakyti iš anksto, mes pasirūpinsime pritaikymas kuo greičiau.Prašau, atleisk man už nepatogumus.

Produkto Rodyti:

Sveiki, tai yra karšto pardavimo produktas, nuorodos, galite spustelėkite, jei norite peržiūrėti juos.

Sveiki, visi custom modeliai, galime padaryti patalynės Komplektas/butas lapas/įrengtas lakštai/pagalvės užvalkalą/pagalvėlė padengti/vasaros antklodė/antklodę/vonia paplūdimio rankšluosčių/užuolaidos/dušo užuolaidos/grindų kilimėlis...

Galite spustelėkite nuorodą žemiau, norėdami peržiūrėti juos.Prašome susisiekti su mūsų parduotuvėje klientų aptarnavimo apie modelio dydis.

  • Prekės Pavadinimas: Disney
  • Sezonas: Keturis Sezonus
  • Lytis: Unisex
  • CN: Kinija
  • Amžiaus Grupė: Kūdikiams
  • Amžius: 4-6y, 7-12y, 12+y
  • Modelio Numeris: Užuolaidos Nėra.
  • Medžiaga: 100% Poliesteris
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Tipas: Animacinių filmų