Nemokamas pristatymas

Pickleball Dresavimo Pagrindai, Su Elastinga Virve Kamuolys Savarankiškai Muito Rikošetas Pickleball Treneris Praktikos Priemonė Vieno Žaidėjo

€2.58 €1.60

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: b69334

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos

Pagerinti jūsų pickleball įgūdžius su mūsų patvarus mokymo aids!Skirtas suaugusiems, mūsų produktų, tvirtai turi pagrindo tiek patalpose, tiek lauke už ilgalaikį naudojimą.Puikus Padėkos Dieną žaidimai.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Vieno pickleball treneris

Produkto svoris: apie 110g

Gaminio dydis: maždaug 7,4*7.2*4cm/2.91*2.83*1.57 colių

Medžiaga: PE+ABS

Pakavimo Sąrašas:

1pc x pickleball mokymo pagalba(su kamuoliu)

Dėmesio:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano Parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti dydžio skirtumas 1-2cm.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pagerinti Savo Žaidimą: Pakelti jūsų pickleball įgūdžių lengvai, naudodami mūsų mokymo pagalba.Pasiekti judrumas, tikslumo ir koordinavimo laikydami bazę, tvirtai ir praktikuojančių įgudęs sūpynės.Užpildykite smėlio ar vandens daugiau stabilumo.

2.Nešiojamų Partneris: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, tai pickleball pagalba mokymui skirtos ilgai ir atlaikyti dažnai naudoti.Taip pat, kompaktiškas ir nešiojamas, todėl galite lengvai atlikti su jums praktiškai bet kur.

3.Puikių Dovanų Idėjų: Pakelti savo žaidimo su šios svarbios mokymo priemonė, skirta pagerinti fotografiją našumą, tikslumą ir nuoseklumą.Puiki dovana bet pickleball entuziastas, galima dovanų gimtadienius, Padėkos Dieną, Kalėdas ir Naujus Metus!

4.Platus Taikymas: Ar jūs naudojate jį ant vejos, sodas, terasa, vaikų žaidimų aikštelė, vidaus ar lauko, tai pickleball pagalbą mokymui, pagalbą suteiks jums patogią patirties, kaip jums praktikuoti savo įgūdžius.

5.Meistriškumą Priemonė: Idealiai tinka pickleball mėgėjams įvairaus amžiaus ir įgūdžių lygį, šis produktas bus pakelti savo įgūdžius ir lenkų jūsų technika, todėl jums puikiausią teismas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Pickleball Mokymo Aids