Nemokamas pristatymas

Tabletes Atveju Medicina Organizatorius Su Kupė Vaistų Daugkartinio Naudojimo Konteinerius, Medicinos, Sandėliavimo Išdalijimo Tabletes Menkių Kepenų Aliejus

€1.70 €1.19

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: b70248

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos

Išlaikyti savo skirtingų vaistų organizuoja ir saugu, ši šviesos ir nešiojamų tablečių dėžutėje.Jis yra atsparus dulkėms dizaino ir silikono sandarinimo žiedas išvengti dulkių.Dozatorius yra lengva atidaryti ir uždaryti, ir saugus naudoti kasdien ar kelionių tikslams.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kelionės Tabletes Organizatorius

Paskirtis: sandėliavimo vaistų

Medžiaga: PP

Dydis: apie 13*12*6cm/5.1*4.7*2.4 į

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Dėl skirtingų rankinis matavimas, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

Pakavimo Sąrašas:

1* Kelionės Tabletes Organizuoti

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Atlikti Patogiai: Šios kelionės tabletes organizatorius yra lengvas ir patogus nešiotis, todėl galite lengvai atlikti kai vyksta.Ar jums reikia imtis savo vaistus kasdien arba kartais, jūs galite įdėti ją į maišelį arba kišenėje ir mėgautis savo namuose ir poreikius kelionės metu.

2.Paruoštas Naudoti: Šios kelionės tabletes organizatorius turi ypatingą atidarymo ir uždarymo projektavimo kiekvienam skyriui, kuris leidžia lengvai laikyti ir imtis savo vaistų be jokių dulkių ar painiavos.Jūs galite patekti į tabletes, jums reikia nepakenkiant kitiems.

3.Gerai Padarė: Pagamintas iš maistinės medžiagos, tai kelionės tabletes organizatorius neturi savitą kvapą ir yra saugus naudoti.Ji taip pat gali būti naudojamos ilgą laiką, nes tai nėra vaistų,

4.Sandariai Dizainas: Su mūsų dviviečiai užsandarintas silikono dizainas, jūs galite laikyti savo tabletes, saugus.Ji tvirtai juosia kupė ir sustoja bet koks nuotėkis ar išsiliejimo.Nereikia būti susirūpinęs dėl misplacing, arba prarasti savo vaistus.

5.Atskiras kameras Dizainas: Su mūsų kelionės tabletes organizatorius, galite išsaugoti įvairių vaistų, į atskiras kameras, kad turi dangčiais.Tokiu būdu, jūs galite išvengti išsiliejimo dėl savo tabletes.Jums tereikia atidaryti šį skyrių, kuriame yra vaistas, kurį norite.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: žibintuvėlis