Nemokamas pristatymas

1100Ml Sausintuvo Nešiojamas Drėgmės Amortizatoriai Laikas Spalvinga Šviesos Ramioje Oro Džiovintuvas Namų Miegamasis Vonios kambarys

€68.42 €49.26

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: b94518

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Blynas Kūrėjai

[Aukšto Efektyvumo Sausinimo]- Tai sausintuvo su puslaidininkių kondensavimo technologija.Ji sukurta su 37oz(1100ml) vandens talpa, ekstraktai iki 17oz(300ml) drėgmės kasdien drėgnoje aplinkoje 86°F(30℃) ir 80% RH, kurios efektyviai mažesnė drėgmės ir padeda kurti sveiką gyvenimo aplinką jums.

[Nešiojamų Sausintuvo]- Su kompaktiškas dydis-6 x 4,5 x 10.9 colių , Mūsų sausintuvo yra lengvas ir kompaktiškas, lengvai galėsite įdėti jį į bet kurią vietą ten, kur norite.Puikus valdymas drėgmės visų rūšių skyriai, pvz., savo namų, miegamasis, vonios kambarys, drabužinė, virtuvės, spintos, garažas, RV ir kt.

[Laiko Funkcija]- Į dehumidifier ateina su Laiko Funkcija, kuri gali būti pasirinkta liesdami laikas mygtuką, norėdami nustatyti 1-24 valandos važiavimo laikas.

[Ultra-Quiet & 7 žibintai]- Iš sausintuvo funkcijos veikia tyliai ir be priėmimo erzina triukšmai, nebus sutrikdyti jūsų miegą, darbo ar studijų.Jame yra 7 spalvų keitimas žibintai, kurie sukuria saldus ir romantiškas miega atmosferą, ir jūs galite užrakinti savo mėgstamą spalvą. (Žibintai taip pat gali būti užskaityti)

[Auto Shut Off]- Tai sausintuvo bus automatiškai išjungiamas, kai vandens bakas yra pilnas vandens apsaugoti nuo rizikos perkrautas, ir lemputė bus raudonas jums priminti, nusausinti bakas.Ištuštinkite vandens talpą ir įstatykite į dehumidifier, tada paspauskite maitinimo mygtuką, kad įjungti.

Galia: 23W

Darbo sritis: santykinė drėgmė 45% - 80%

Darbo efektyvumo maksimali 300m/D (30 ℃, RH80%)

Vandens bako talpa: 1100ml/37oz

Veikimo plotas: 20㎡/215 Kv..Ft

Kištuko Tipas:JAV Kištuko,ji taikoma, Kanada,Indija, Meksika, Tailandas, jav, Filipinai,Taivanas ir t.t.

Kištuko Tipas:EU Plug,ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

Įtampa: AC100-240V

Medžiaga: ABS

spalva: balta

Pakuotės Turinys:

1 x Darbastalio Sausintuvo

1 x Adapteris

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping

1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas.

2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl Bakecake.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą Bakecake.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.

Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

  • Įtampa (V): 24V
  • Galia (W): 500W
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF