Nemokamas pristatymas

Naujas-3PCS Sulankstomas Kibiras, Sulankstomas Kibiras Kibiras Smėlio Kibirus Silikono Išardomi Kibirą Vaikams Žaisti Paplūdimio Kempingas 2L

€21.36 €12.39

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: b73510

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos

Naujas-3PCS Sulankstomas Kibiras, Sulankstomas Kibiras Kibiras Smėlio Kibirus Silikono Išardomi Kibirą Vaikams Žaisti Paplūdimio Kempingas 2L

Sulankstomas ir Nešiojamieji: Sulankstomas dizainas, lengvai laikymo ir gabenimo, lengva nešiotis.Išplėsti tai, kai esate pasirengę laikyti dalykų, arba žaisti!

3 SPALVŲ - Kiekvieno segmento pakuotėje yra spalvos skiriasi nuo kitų dviejų featuring mėlyna ir geltona; žalia ir mėlyna, geltona ir oranžinė.Šios spalvos yra birght ir energingas, vizualiai šventę savo akis, madinga ir patraukli.

Multi-Purpose: Puikus paplūdimys, kempingas, žvejyba, iškylos, sodo priežiūros, namų valymas, namų saugojimas, automobilių plovimo, naminių gyvūnų šerti ir pan.Taikyti daug kartų kasdieniame gyvenime.

Laimingos Šeimos Laikas: Žaisti paplūdimio kibirą su savo vaikais, stiprinti jų emocijas, vaizdinius, intelektinės plėtros ir mokyti savo rankas, smegenis, grabus įgūdžių, neliesti jausmus ir rankų judesių koordinavimą.

Sandėliavimo Kibiras: galima naudoti namų kibiras saugoti mažų daiktų, pavyzdžiui, sodo įrankiai ir virtuvės reikmenys.Padeda jums padaryti jūsų erdvę, tvarkinga.

Daugiau žaidimo kosmoso dabar yra lašas jūroje!

Pakavimo dieną paplūdimyje just got lengviau su šios nuostabios Sulankstomos Indu Rinkinys .

Featuring 3 spalvinga silikono kibirų, kad sulenkti 2 cm dydžio, mūsų urmu paketas išsprendžia visus savo kompleksas nešiojimo ir laikymo problemas.

Ar jums reikia vandens augalus, plauti savo automobilį, kietas kai kurie alaus, atnaujinti ar šuo, kad jūsų vaikai pramogauti valandų valandas, ši tvirta, nešiojamų kompanionas vykdo nieko iki 2 litrų.

Iš kieme į stovyklavietę prie prieplaukos ir už jos ribų, kitas sunkiai kibirai tiesiog kibiras palyginti.

Vaikai myli savo smėlio žaislai, bet ir tėvų nekenčiu, turintys saugoti didelių gabaritų kibirai, kastuvai ir kitus įrankius.

Tai lankstus kibirai atlikti visas tas pačias užduotis, o sulenkimas, kad ir nedidelis 2 cm.

Saugus, Nesunaikinami SiliconeOur stipri, spalvinga konteineriai nebus išnyks saulės arba išlydyti spaudimą.Dirbti su bet kokio karšto arba šalto skysčio, laikyti juos už patalpų, saugiai aptarnauti maisto ir vandens savo augintinio be baimės.

Numatyti Juda Suaugusiems ir vaikams patraukti easy-grip rankena ir neturi problemų, toting jų papildomų didele apkrova per smėlį, žolę ar vandens.

Spalva:Geltona+mėlyna+žalia

Medžiaga:plastikas

Dydis:20x17x11cm

Pakuotės Turinys:

3 x Sulankstomas Aikštėje Smėlio Kibirą

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Kišenė, Multi Įrankiai