Nemokamas pristatymas

Kazoos Muzikos Instrumentai Klasikinis Medienos Kazoo Gitara " Ukulėle Palydos, Havajų Gitara, Smuiku, Pianinu Partneris Armonikėle Fleitos

€5.49 €3.02

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: b72348

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos

Aprašymas

Kazoos Muzikos Instrumentai yra pagaminti iš saugios ir ilgaamžės medienos medžiagos.Tai ypatingas vėjo priemonė, kuri yra mažų ir nešiojamų pakankamai, kad tilptų į kišenę.Jūs neturite sužinoti muzikos teorijos ar natų žaisti kazoo.Tai įdomus užpildyti patirties.

Specifikacija

Pavadinimas: Kazoos Muzikos Instrumentai

Medžiaga: persikų medienos

Kazoo dydis: apie 10.3*2.5*1.5 cm/4.05*0.98*0.59 į

Popieriaus vamzdelis dydis: apie 15.5*4.35 cm/6.1*1.7

Kazoo svoris: apie 16g

Savybės: nereikia mokytis muzikos teorijos

Pakuotė: popierius, vamzdžių pakuotė

Pastaba: aukščiau matmenys yra matuojami ranka ir nuoroda tik.Vaikams iki trejų metų amžiaus reikia žaisti su savo tėvais.

Pakavimo sąrašas

1 x Kazoos Muzikos Instrumentas

1 x Kazoo popieriaus vamzdis

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvari Medžiaga: Pagaminti iš vientisos medienos, Kazoos Muzikos Instrumentai yra sveikas, draugiškas aplinkai ir saugus.Kraštai yra be šerpetų ir nebus subraižyti savo burną.

2.Lengva Žaisti: Medžio masyvo Kazoo Fleita yra lengva žaisti.Nereikia įsiminti žinias mokytis muzikos natos, kurios labai tinka vaikų nušvitimą.

3.Specialios Priemonės: Medžio masyvo Kazoo Priemonės gali būti naudojamos kaip akomponuoja gitara ir havajų.Į fleita membrana yra pagaminti iš gyvūnų skaidulų, ir tonas yra švelni, panaši į ragą saksofonas.

4.Mažas ir Lengvas: Kazoo Pučiamųjų instrumentų yra lengvas ir nešiojamų.Dulkių dangtelį gali apsaugoti saugos ir higienos kazoo ir naudotų savo saugesnis.

5.Tradicinis Kazoo: Medžio masyvo Kazoo Fleita gali sukelti garsai įvairaus aikštę ir garsiai.Ji yra ne tik tinka vaikams, bet taip pat tinka visoms amžiaus grupėms.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija