Nemokamas pristatymas

1Set Grybų Oro Drėkintuvas Lietaus Debesis Naktį, Šviesos, Kvapo Platintojas Atsipalaiduoti Aromaterapija Lempa Skamba Difuzorius 300Ml

€50.63 €40.00

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: b52858

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Blynas Kūrėjai

1Set Grybų Oro Drėkintuvas Lietaus Debesis Naktį, Šviesos, Kvapo Platintojas Atsipalaiduoti Aromaterapija Lempa Skamba Difuzorius 300Ml

1. Unikalių ir Madingų Drėkintuvas: dizainas yra panašus į lietaus debesis, ir yra įrengta lietaus lašas dizainas.Jos mados ir modernus dizainas suteikia natūralus kvėpavimas į bet kurį kambarį, todėl tai puikus ornamentas, bet šeimos ar biure.

2. Spalvinga Naktį Šviesiai: Šis drėkintuvas yra 7 spalvų LED žibintai.Paspauskite ir laikykite nuspaudę mygtuką, sureguliuokite mirksinti šviesa arba ją laikyti.Paspauskite ir palaikykite vidurinį mygtuką ilgiau nei 3 sekundes, kad įjungtumėte mašina on/off.Greitai, vienu spustelėjimu galite reguliuoti vandens išleidimo arba šviesiai iki mašinos.Paspauskite mygtuką, esantį dešinėje koreguoti sumą lietaus lašai ir vandens purkštuvu.

3. Sumažinti Sausumo: Oro drėkintuvas gali efektyviai drėkina sausą odą ir padėti jums sumažinti odos šveitimas ir nosies kraujavimas sukelia sausumo.Tiesiog atidarykite oro drėkintuvas mėgautis geriau ir sveikiau oro.

4. Įkrovimo Dizainas: USB tiesiogiai prijunkite energijos tiekimą.Su 300 ml didelės talpos vandens langelį permatomas vandens bakas leidžia jums žinoti, kada pridėti vandens.Tai tylus miegamasis drėkintuvas yra sukurtas su ultra-quiet garso sumažinti savo streso ir padėti jums užmigti naktį.

5. Su lietaus baltas triukšmas, miego pagalba, garsą lietaus padėti jums miegoti; ateina su spalvinga aplinkos šviesos, geriau perteikimo atmosferą, naktį šviesos funkcija: aromaterapija, eteriniai aliejai, gali būti pridėta, drėkinimo aromaterapinis poveikis;

Talpa: 300ml

Purškimo apimtis: 15-20ml/h

Apšvietimas: Spalvinga Naktį Šviesos

Lietaus dizainas: ne lietus, silpnas lietus, smarkus lietus

patarimas: prijunkite

dydis: 251 x 160mm

Spalva:Foto Spalva

Medžiaga:ABS

Pakuotės Turinys:

1 x drėkintuvas

1 x usb kabelis

1 x anglų vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Galia (W): 5w
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Triukšmo: 36db
  • Įtampa (V): 24V
  • Drėkinimo Metodas: Rūkas Biudžeto Įvykdymo Patvirtinimo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Talpa: 1L