Nemokamas pristatymas

Drabužių Džiovinimo Stovas Prie Sienos Aliuminio Ištraukiama Triple Džiovyklė Gręžimo Keliauti Džiovyklė Viešbučio Bendrabutyje

€74.92 €37.46

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: b32938

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Sutaupyti vietos ir sauso savo drabužius su šiuo sieniniai džiovyklė.Jokių gręžimo reikalaujama, lengva įdiegti ir pašalinti. 3 raukšlės dizainas leidžia jums reguliuoti ilgį, kaip reikia.Stoving lako leidžia nerūdijantysis ir patvarus.Ne pučia off problema, net ir vėjuotomis dienomis.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Sienos montuojamas drabužių džiovyklė

Medžiaga: Aliuminio

Dydis: ilgis Nesulankstytame apie 126cm/49.61 cm

Pakavimo Sąrašas:

1 x Sienos Montuojamas Drabužių džiovyklė

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Ne, Gręžimo ir Kilnojamojo: Šis sieniniai drabužių kabyklos stovo galima pakabinti ant bet kokio lygaus sienos su patikima siurbimo taurėmis.Jums nereikia jokių įrankių ar varžtus, tiesiog paspauskite ir pasukite siurbimo puodelių, pritvirtinkite juos.Taip pat galite pašalinti ir persikelti stovo, kaip jums patinka.

2.Triple Sulankstomas: Šis sieniniai drabužių kabyklos stovo turi 3 raukšlės dizaino, kad gali tilpti daugiau drabužių mažesnio ploto.Ji taip pat turi teleskopinis polių, kad gali prisitaikyti prie savo erdvę ir drabužių dydį ir pasukti 360 snap bendros, kad leidžia jums koreguoti savo drabužių kampas.

3.Universalus Naudojimas: Šis sieniniai drabužių kabyklos stovo yra lengva įdiegti į įvairius sienų, pavyzdžiui, stiklo, marmuro, plytelių ir kt.Jis yra pagamintas iš kieto metalo, su stoving lako, kuris gali turėti ir sauso savo drabužius, taip pat organizuoti ir pagražinti savo reikmenys.

4.Nerūdijantysis Sienos Pakaba: Mūsų sienos montuojamas drabužių kabyklos stovo yra protingas ir praktiškas sprendimas mažoms patalpoms.Jis yra pagamintas iš patvarios tuščiaviduriai aliuminio medžiagos dažais dengtos nerūdijantysis ir slopinimo varža.Jūs galite jį naudoti ilgą laiką su daugiau vietos jūsų namuose.

5.Tvirtas Sieniniai Drabužių Kabyklos Stovo: Šis tvirtas sieniniai drabužių kabyklos stovo gali turėti iki 150 svarų drabužius, dėka savo išplėstos bazę ir lazdele.Jis sukurtas su 15 skylių pakabinti daugiau drabužių ir apsaugoti juos nuo pučia nuo vėjo.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Yra Ištraukiamas, ar Ne: No
  • Medžiaga: aliuminio
  • Yra Sulankstomas, ar Ne: Taip
  • Diegimo Tipas: Prie Sienos Tvirtinamas