Nemokamas pristatymas

2 Vnt Užuolaidų Juodos Juostos Aklas Laikiklis Romos Polių Laikikliai Laikikliai Mount Kabliukai Sienos Viduryje Metalo Paramos Pusėje O9T0

€1.78 €1.13

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: b201370

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Aprašymas:

Medžiaga: geležis

Dydis:Ilgis-8.8-11.5 cm/3.46-4.53 colių,4.6*2cm/1.81*0.78 cm

Spalva:kaip paveikslėlyje

1.Aukštos kokybės medžiaga: tvirtas metalo užuolaidų lazdele laikiklis yra pagamintas iš aukštos kokybės ketaus, ir veikiamas dalys yra purškiamas su elegantiška dažais, siekiant išvengti rūdžių.Palaiko dideles apkrovas ir yra sukurta siekiant išvengti susidėvėjimo.

2.Lengva įdiegti: Šie užuolaidų lazdele skliaustuose yra įrengta su atitikimo varžtais ir kaiščiais, suteikti jums viską, ko jums reikia įdiegti, patvarus, apšvietimas šviestuvai ant sienų ir langų.

3.Reguliuojamo dydžio:Tinka bet kokios standartinės 1-colių (apie 2,54 cm) skersmens strypas ir gali būti naudojama įvairių patalpų scenarijus.Reguliuojamas ilgis: Tęsiasi 8.8-11.5 cm/3.46-4.53 colių nuo sienos.

4.Paprastas Dizainas: Šios sienos užuolaidos lazdele laikiklis yra paprastos konstrukcijos ir labai tinka užuolaidų ir užuolaidos.Gerai suprojektuoti išvaizdą, todėl tinka įvairių namų dekoravimo poreikius.

5.Plačiai naudojamas: užuolaidos strypo laikiklis tinka išplėsti durų užuolaidų, dušo užuolaidos, užuolaidos, sluoksniuotos arba kirsti blind "windows".Jie gali būti naudojami naujiems įrenginiams arba pakeitimas, užuolaidų laikikliai, esamus stulpus.

PASTABA

1. Kaip mes visi žinome ,įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai,spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį ,jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų,bet tai jums nuoroda tik.

3.Mes galime priimti Sumaišyti straipsniai,Spalvų Ir Dydžių Tvarka.Daugiau kiekiais, daugiau, nuolaida.

Paketas apima:

2 vnt* Romos stulpų atramos

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija