Nemokamas pristatymas

Subalansuotas PPFD "Samsung" Lm301h Evo 240W LED Grow Light Bar | UV SPINDULIŲ Atskiras Kontrolės | Augalų Šviesos Kambarinių Augalų & Šiltnamio efektą sukeliančių

€3 578.26 €2 218.52

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: b1206

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Šviesos Ir Apšvietimas

Žymos: subalansuotas ppfd.

Patirtį į kitą lygį, augalų augimo ir auginimo su mūsų pažangiausius Atskiras Kontrolės UV SPINDULIŲ ir 0/10V Pritemdomi " LED grow light.Atrakinti galia individualų šviesos spektro ir intensyvumo, siekiant padidinti derlingumą, didinti augalų sveikatos, ir pasiekti aukščiausios kokybės derlių.

GAMYKLOS PARDUOTUVĖ, GREITAS PRISTATYMAS NEMOKAMAS

Balaned PPFD, Aukštos kokybės, Didelio pajamingumo 240W LED grow light bar

Privalumai:

(1) Baras apšvietimo dizainas sukuria net šviesos paskirstymo baldakimu.

(2) 4-sided šviesą skleidžiančius, užtikrinti subalansuotą PPFD, Daugiau Vienodas Fotonų, rūpintis išorinės briaunos auginimo zonas ir kiekviena augalų, padidinti derlingumą iki 30-60%.

(3) Nuimamas konstrukcija leidžia mažesnis paketas fo sutaupykite 30%, laivybos išlaidų, sumažinti Priežiūros išlaidas pakeitimo.

(4) UV SPINDULIŲ nepriklausomą kontrolę, atitinka specialusis reikalavimas šviesos per skirtingus etapus augimo ciklo, priežiūros kiekvieną augimo etapais.

Galia 240W 4+2bars Dydis 550*590*76mm Veiksmingumo 2.87 umol/J LED Lustų rinkinys Samsung lm301h Evo, lm301h LED driver Meanwell vairuotojas Visą spektrą 3000K&5000K+660nm+730nm(ir) SPINDULIŲ+395nm(UV) Valdymo būdas Atskiras kontrolės UV SPINDULIŲ + 0-10V pritemdomi Papildomų Kontrolės RJ14 smart controller

KODĖL "SAMSUNG" LM301H EVO LED LUSTAI?

Svarbu Subalansuota PPFD Augalų Augimui

Palaikyti subalansuotą PPFD (Fotosintezės Fotonų Srauto Tankis) yra svarbi augančių augalų.PPFD reiškia, kiek šviesa, kuri pasiekia paviršių ir yra matuojamas micromoles už kvadratinį metrą per sekundę (µmol/m2/s).Turintis subalansuotą PPFD užtikrina, kad augalai gautų teisę šviesos kiekį optimaliam augimui ir vystymuisi.Per mažai šviesos gali būti lėtas arba sutrikusio vystymosi augimą, o per daug šviesos gali sukelti žalą ar streso plants.By kontroliuoti PPFD lygiai, augintojai galite reguliuoti šviesos intensyvumas ir spektras, siekiant patenkinti konkrečius poreikius, jų augantys augalai.Tai gali pagerinti augimą ir derlių augalus, taip pat pagerinti kokybę ir galingumą galutinio produkto.

Atskiras Kontrolės UV SPINDULIŲ ir 0/10V Pritemdomi

Patobulintas Augimo Efektyvumas: gebėjimas kontroliuoti UV ir ir SPINDULIŲ spektrą, atskirai gali būti optimizuotas augalų augimą ir vystymąsi, todėl sveikesni ir labiau produktyvus augalai.

Energijos Taupymo: Pritemdomi funkcionalumas leidžia jums reguliuoti šviesos intensyvumą, atsižvelgiant į konkrečius poreikius jūsų augalai, sumažinti energijos suvartojimą per mažiau reiklios augimo etapais.

Pritaikymas: atskiras kontrolės UV ir ir SPINDULIŲ, kartu su pritemdomi funkcijos, teikia aukšto lygio pritaikymas, leidžianti jums pritaikyti šviesos spektro ir intensyvumo įvairių augalų rūšių ir augimo etapais.

Patobulinta Augalų Kokybė: Fine-tuning šviesos aplinka gali sukelti augalų, turinčių aukštąjį medžiagų kiekis, geresnis skonis, aromatas ir išvaizda, todėl juos geriau vartoti ar dekoratyviniams tikslams.

Lanksti Auginimo Strategijos: lanksčiai keisti šviesos parametrai leidžia jums eksperimentuoti su skirtingomis auginimo technologijas ir optimizuoti augalų atsakas į šviesos dirgiklius.

Apibendrinant, grow light su "Atskiras Kontrolės UV SPINDULIŲ ir 0/10V Pritemdomi" funkcijos suteikia daugiau kontrolės ir pritaikymas savo reikmėms per šviesos spektro ir intensyvumo, dėl ko pagerėja augalų augimui, derliui ir kokybei patalpų auginimo scenarijus.

Taupo pinigus transportas ir Priežiūros išlaidos

B ar Augti žibintai yra fantastinis produktas, bet jie yra didelis, ir šiuo metu crazy transportavimo mokesčiai, pjauna savo maržos gerokai sumažėjo.Abest apšvietimo, kurio sprendimas: Nuimamas dizaino turės nedidelį paketą ir sutaupyti siuntimo išlaidas, daugiau saugos kabrioleto modelis.

Jums nereikia nerimauti apie mūsų aptarnavimo po pardavimo, labai mažai priežiūros išlaidos už mus, mes atsiųsime jums pakeitimo metu garantija laikas

  • Elemento Tipas: Augti Žiburiai
  • Yra Pritemdomi: Taip
  • Tamsos metodas: RANKENĖLĘ DIMERIS
  • Įtampa: 85-265V
  • Medžiaga: aliuminio
  • Plotis: 59
  • Korpuso Medžiaga: aliuminio
  • Kontrolės: Nepriklausomos kontrolės UV SPINDULIŲ
  • Sertifikavimo: ce
  • Prekės Pavadinimas: Abest
  • Modelio Numeris: YB-C06-240W
  • Ilgis: 55cm
  • Maitinimo Šaltinis: AC
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Savybės: Subalansuotas PPFD 4-side -skleidžiančių barai
  • Garantija: 3 Metų