Nemokamas pristatymas

Atvira knygų Spinta,Kaimiškas Medžio ir Metalo Pramonės Ekranas Knygų Lentynos Namų Biuro,Miegamojo Nuolatinio Galiojimo Vienetas,Horizontalus Virtuvės S

€865.60 €692.48

0
0 Atsiliepimai

Prekės kodas: b1167

Prieinamumas:Sandėlyje

Spalva:

Kategorijos: Namo Saugojimo Ir Organizacijos

Lengvas montavimas: Su savo Skandinaviško stiliaus, tai lentynos papildo visi kiti baldai ir būtų lengva surinkti, atsižvelgiant tik 10 minučių.

Tvirtas ir Lengvas Valyti: kojos gali būti pritaikyti taip, kad lentynos lieka tvirtas ir it\\'s paprasta valyti tik su skuduru.

Patvarus ir Ekologiškas: Mūsų nuolatinis lentynos yra pagamintos iš aukštos kokybės MDF ir "premier" metalo, ir tai atitinka JAV ANGLIAVANDENIŲ P2 standartą, taigi jūs don\\'t turi nerimauti dėl blogų kvapų.

Matmenys: lentynos priemonių 47.24"x 12"W x 33.5"H, aukštis-12.2 cm tarp lentynų, teikiantis daug erdvės, kad galėtum savo nuotraukų albumus, namų ir biuro dekoras, vynas, knygos, ir maisto, ir kt.

Garantija: Mes siūlome mažiausiai 1 metų garantija visiems mūsų metalo dekoratyvinės lentynos.Jei turite kokių nors klausimų ar neaiškumų, bet kuriuo metu, mes\\'ll būti ten padėti.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija